Over Marianne Steenbergen, advocaat

 

“Welkom op de website van Marianne Steenbergen, advocaat. Graag stel ik mij aan u voor.

Ik ben vanaf 1992 advocaat. Sinds 2004 houd ik praktijk in Roosendaal (aan de Euklaasdijk) en na een vijfjarig verblijf in het buitenland heb ik mij in 2016 gevestigd aan de Boulevard 71.

Waarom rechtszoekenden mij als advocaat inschakelen? Ik ben in staat een ingewikkelde zaak duidelijk aan u als cliënt uit te leggen. U weet dan waar u aan toe bent en wat uw kansen en mogelijkheden zijn. Ik praat niet in onbegrijpelijke vaktaal. Doordat ik het kantoor bewust kleinschalig houd is er sprake van korte lijnen en één aanspreekpunt. Alles bij elkaar geeft u dat duidelijkheid en zekerheid.

Ik ben een sociaal advocaat. Dat houdt in dat ik rechtsbijstand verleen aan rechtszoekenden die een laag inkomen hebben en zelf niet of onvoldoende kunnen opkomen voor hun rechten. Ik zet me er volledig voor in dat u als cliënt krijgt waar u recht op heeft. Ik behandel voornamelijk juridische problemen op het gebied van uitkeringen, familierecht, verblijfsvergunningen en uw aanvraag om toelating als vluchteling.

Daarnaast houdt ik mij sinds mijn afstuderen in 1992 bezig met omgevingsrecht, milieu- en agrarische recht. Vanwege mijn agrarische achtergrond heb ik veel affiniteit met dit boeiende rechtsgebied en ik kijk er daarom naar uit uw zaak in behandeling te nemen.”