Ervaringen met Marianne

De reacties van cliënten uit de Vragenlijst cliënt ervaringen

Dhr. Lazaro Ntaikwayeko | Kampala (Oeganda)

"Ik had bijstand nodig bij de verlenging van mijn verblijfsvergunning bij de IND. Mevrouw Steenbergen is een professionele en eerlijke advocaat. Ik kreeg vertrouwen in haar doordat zij mij altijd een snelle en nauwkeurige respons gaf. Ze accepteerde mijn verzoek en beloofde me hulp. Ik was blij om een eerlijke advocaat te vinden.
Mijn aanvraag tot verlenging van mijn verblijfsvergunning  werd geaccepteerd door de IND. Ik beveel Mevrouw Steenbergen zeker aan, aan iedereen die opzoek is naar rechtsbijstand omdat ze een professionele, snelle en eerlijke advocaat is."

 

Dhr. Nabil Kabil | Fez (Marokko) en
Mevr. Natalia Rausz | Bergen op Zoom

"Wij hadden hulp nodig omdat mijn vriend Nabil naar Nederland wilde komen. Wat mij in Marianne aansprak is dat zij een heel goed persoon is en dat zij mij echt heeft geholpen met alles. Ze was heel lief en doet haar werk hoe het hoort. Marianne is een slimme en goede vrouw die mij geholpen heeft om samen te zijn met mijn partner. Mijn ervaring met haar is erg positief, en ik voel dat zij ons uit haar hart heeft geholpen. Ze kan luisteren, goed met iemand praten en iemand gerust stellen.
Onze zaak is goed afgelopen, nu kan ik samen leven met mijn partner. Zonder het goede werk en de inzet van Marianne kon het niet geregeld worden, en daar ben ik erg dankbaar voor."

 

Dhr. Rochdi A. | Etten-Leur

"Ik had hulp nodig omdat mijn stiefmoeder afgewezen werd voor een verblijfsvergunning. Ik nam telefonisch contact op met Marianne en het eerste gesprek voelde meteen goed. Ik legde de situatie uit en ze gaf me een positief gevoel. Ze gaat te werk in duidelijke taal en er volgde gelijk een vervolg afspraak voor een persoonlijk gesprek op haar kantoor. Dit was een prettig en duidelijk gesprek.
De zaak is geslaagd en Marianne heeft ervoor gezorgd dat mijn stiefmoeders verblijfsvergunning met succes werd verlengd!
Namens de familie, bedankt voor het positieve eindresultaat en voor uw nobele werk."

 

Mevr. Debby | Roosendaal

“Mijn man woont in het buitenland. De aanvraag voor zijn toeristenvisum was al twee keer afgewezen. Marianne gaf me direct een goed gevoel; een laagdrempelige binnenkomst en heldere visie op mijn persoonlijke situatie. Marianne is duidelijk, daadkrachtig, recht door zee en toont gevoel. Ze hielp me mijn positie te versterken en ging samen met mij de strijd aan. In korte tijd werden we een hecht team. De hoorzitting verliep zeer professioneel én persoonlijk. We hebben de zaak dan ook gewonnen. Enkele weken na de uitspraak kon ik mijn man op Schiphol ophalen. Dankzij Marianne heb ik grote stappen kunnen maken voor de toekomst.”

 

Bovenstaande teksten zijn letterlijke citaten uit de Vragenlijst cliëntenervaringen.